My Diary Vempire//


Contest : Gambar DesktOp Lappy !
Ahad, 1 Mei 2011, ϟ 2 shout(s)



Ini la Gambar Desktop Lappy saya :)


Syarat nak jOin mudah je.
1.Letak Header Blog
2.Buat 1 Entry nape korang pakai gambar tersebut sbgai desktop Background Lappy
atau computer kowng....

3.Jgn lupa print screen Desktop

4.Pemilih akan dipilih berdasarkan gambar destktop yg paling sempoi
dan kemas susunan icon
                                   
           5. Hadiah? Akan diberitahu kemudian. Masih dlm cadangan.

6. Tamat : 14-05-2011.

7. Tag 2 owg blOgger lain sahaja!
    Utk yg pertamanya saya nak tag : 


Ok2...korang dah thu kan ap syarat2 dia...
1.Ok...aku dah ltk kan Header dia yg cute miut tu.... :)
2.Knp aku pakai gambar tersebut sebagai desktOp backgrOund lappy or cOmputer coz
aku minat gila2 justin bieber sbb tu la aku jdi kan dia gmbr desktOp backgrOund lappy aku...huhu
lawa x??lawa x???
3. ok...aku dah print :)
4.mintak2 la aku dpt...AMIN hehehe :)
5. OK2 :)
6.ok aku dah tag dua orang :)

new past
Dashboard | +Follow